Bo billigt i Stockholms huvudstad

Detta är första inlägget i bloggen och jag tänkte passa på att välkomna alla läsare till bloggen om billiga hotell i Stockholm.

Stockholm är en stor stad men ca 1 miljon invånare och de så klart Sveriges huvudstad. Även om Sveriges civicilation är som störst söder om Stockholm så brukar det ändå kallas för ”Sveriges mitt”.

Stockholm är en väldigt vacker stad och är byggd över fjorton olika öar. Stora delar av ”Gamla Stan” är hus från medeltiden och ger en härlig känsla och återblick till hur det en gång såg ut i Sveriges huvudstad.

Till Stockholm kan du resa för en Weekend och få uppleva Sveriges huvustad men det går lika bra att spendera en eller två veckor i staden. Det finns väldigt mycket att se och göra för den som aldrig tidigare varit där. Allt från aritektur och museum till den härliga skärgården.

För många boendekostnaden en viktig del i resan och det är också syftet till denna blogg. Vi kommer självklart belysa en del sevärdheter och information om Stockholm, men det främsta syftet är ändå att lyfta fram prisvärda boenden, oavsett om du är ute efter ett två-stjärnigt hotell eller ett fem-stjärnigt lyxhotell.