Sök & Boka Billiga Hotell i Stockholm

Är du efter ett billigt hotell under din vistelse i Stockholm? I så fall har jag några tips på hur du kan hitta ett…

Stockholm är en stor stad med en väl utbyggd infrastruktur med tunnelbanan som den främsta kärnan i kommunikation. Med tunnelbanan kan du förflytta dig relativt snabbt inom staden och eftersom den inte påverkas av övrig trafik så är den relativt pålitlig.

Även om du planerar att besöka centrum i Stockholm så är det inte alls säkert att du behöver bo där. Oavsett om det är med jobbet du reser eller privat så kan du med tunnelbanan ta din in i centrala Stockholm ganska snabbt. Detta öppnar upp för möjligheten att inte bo mitt i centrum, vilket också drar ner priset på hotellrummen.

Vad som är billigt får alltid ställas mot vad andra hotell kostar med samma standard och läge. Vissa hotell är väldigt prisvärda och ”billiga” även om de ligger centralt i Stockholm. Men du kan generellt sätt räkna med att samma hotell är billigare om det inte ligger lika centralt.

scandic park i stockholmKända hotellkedjor som Scandic och Ibis-hotell har båda ett flertal hotell i Stockholm och är klassiska val. De bjuder på en bekväm standard till ett inte allt för högt pris och vissa av hotellen har även olika sviter.

Ett tips om du vill hitta hotellrummen till det absolut lägsta priset är att besöka hemsidan Billiga Hotell. De har flera billiga hotell i Stockholm listade efter pris och du kan enkelt söka efter fler hotell med deras sökruta. Mitt senaste besök i Stockholm var i våras på Scandic Park och jag vill minnas att jag betalade runt 1600kr/natt för två vuxna. Hotellet är dock ganska centralt och är ett 4-stjärnigt hotell. Det finns betydligt billigare alternativ än så och du kan hitta hotellrum i Stockholm från ca 500kr/natt.